Lista de produse

Cere ofertă

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul paratrasnet-cpt.ro este operat de societatea SC CPT PROTECTION SRL în înregistrată în Iași, Șos. Păcurari, nr. 52, bl. 554, cs. B, Județul Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J22/710/2013, CUI RO31514524.

Datele personale pe care utilizatorul le indică la înfăptuirea unei solictări de ofertă, prin formularul de Cerere Ofertă, sau Formularul de Calcul al Riscului, sunt folosite pentru acțiuni direct legate de solicitarea sa (procesarea cererii). Datele cu caracter personal sunt stocate și procesate în conformitate cu legislația în vigoare și sunt destinate exclusiv pentru cerințele noastre și nu vor fi dezvăluite altor subiecți. Ca excepție, sunt doar furnizorii de transport externi, dacă se solicită o comandă fermă. Datele cu caracter personal ale clienților sunt transmise în cea mai mică amploare necesară pentru livrarea fără probleme a produselor. Pentru scopuri de marketing sunt utilizate numai cu acordul dumneavoastră.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicățiilor electronice, SC CPT PROTECTION SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră, ori o altă persoană.

Prin completarea Formularului de Contact, Formularului de Calcul al Riscului sau a Forumularului de Cerere Ofertă, pe www.paratrasnet-cpt.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii www.paratrasnet-cpt.ro în următoarele scopuri:

Trimiterea Formularelor poate fi anulată în orice moment.

Conform Legii nr. 677/200, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email office@paratrasnet-cpt.ro.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact, la adresa de email office@paratrasnet-cpt.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Ei au ales cu încredere serviciile oferite de CPT Protection

Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe Ok