Termeni si conditii

1. Introducere

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza magazinul online paratrasnet-cpt.ro (denumit în continuare „Magazinul”). Prin utilizarea acestui Magazin, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Magazinul.

2. Utilizarea Magazinului

Magazinul este destinat exclusiv utilizării personale și a afacerii dvs. Astfel, sunteți de acord să nu utilizați Magazinul în niciun mod care ar putea afecta funcționarea sa sau să încalcați drepturile sau interesele altor utilizatori sau terți.

3. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului prezent pe Magazin, inclusiv textele, graficile, logo-urile, imagini, clipurile video, sunetele și designul, sunt protejate conform legilor drepturilor de autor și ale proprietății intelectuale. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

4. Comenzi și Plăți

Prin plasarea unei comenzi în Magazin, confirmați că sunteți eligibil să încheiați contracte legal valabile. Toate prețurile afișate sunt în moneda specificată și includ taxele aplicabile. Plata se va face în avans și va fi procesată prin metodele de plată acceptate de Magazin.

5. Livrare și Returnare

Detaliile referitoare la livrare și returnare sunt specificate în secțiunile dedicate de pe Magazin. Vă rugăm să consultați aceste secțiuni pentru informații complete și actualizate.

6. Confidențialitate

Datele dvs. personale sunt prelucrate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, care face parte din acești Termeni și Condiții. Prin utilizarea Magazinului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale conform acestei politici.

7. Limitarea Răspunderii

Magazinul și conținutul său sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție explicită sau implicită. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată de utilizarea sau imposibilitatea utilizării Magazinului.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a Magazinului după aceste modificări implică acceptul dvs. față de noile termeni.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin informațiile de contact furnizate pe Magazin.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați Magazinul online paratrasnet-cpt.ro. Acești Termeni și Condiții au fost concepuți pentru a vă oferi informații clare și detaliate cu privire la utilizarea Magazinului nostru.

Scroll to Top